| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
keyvan
مدیر تالار موبایل

عضو شده در: 3 شهریور 1385

امتياز: 1435
|
تاریخ: دوشنبه 25 شهریور 1387 - 14:52 عنوان: پیشنهاد خونه تكوني تالار درحوالي |
|
|
با سلام به همه مديران محترم سايت.
با توجه به اين نكته كه تقريبا در همه جا بعد كيفيت نسبت به بعد كميت از اهميت بيشتري برخورداره من پيشنهاد ميدم براي بالا بردن سطح كيفي مطالب سايت اون دسته از مطالبي رو كه زمان بر روي اون ها سايه انداخته پاك بشن.و اون دسته از نظرات كه باعث شلوغ شدن سايت شدن هم حذف بشن.
و فكر ميكنم نتيجه اين كار ميشه يه سايت تميز با مطالب مختصر و مفيد.
منتظر پيشنهادها و نظرات تمام مديران و اعضا هستم.
با تشكر. _________________ زنده بودن رفت و آمد نفسهايمان نيست.بلكه آن لحظاتيست كه نفس را در سينه حبس ميكند.
قوانين سايت |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
| تشکرها از این تاپیک |
| keyvan از این تاپیک تشکر میکنم |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

عضو شده در: 1 تیر 1385

امتياز: 1014
|
تاریخ: دوشنبه 25 شهریور 1387 - 21:10 عنوان: |
|
|
سلام کیوان
به نظرم فکر خوبیه اینکار چند حسن داره یکی کم شدن حجم بانک اطلاعاتی سایت که اینکار به خودی خود باعث بالا رفتن سرعت باز شدن سایت میشه و حجم فایل پشتیبان هم پایین میاد و زمینه و فضا برای ارسال های جدید تر مهیا میشه .
فقط موضوع مهمی که در این باره هست انتخاب تالارهایی هستن که باید این طرح در اون ها اجرا بشه چون ارسال های بعضی از تالارها دچار مرور زمان نمی شن و قدیمی و جدید ندارن
انتخاب تالار هایی رو باید به رای گیری و انتخاب مدیران تالار و سایت واگذار کنیم تا یه جمع بندی از وضعیت تالارها انجام بدن و تالار های مربوطه رو تعیین کنند. _________________ فردا آنگونه است که می اندیشیم.
قوانين سايت |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
divoneroozi
همکار افتخاری

عضو شده در: 11 تیر 1385

امتياز: 4080
|
تاریخ: سهشنبه 26 شهریور 1387 - 16:31 عنوان: |
|
|
سلام دوستان
من هم با اين پيشنهاد موافقم
خود من بخشي از مطالبي كه مدتها پيش ارسال كرده بودم با عناوين اخبار سينما و ساير اخبار هايي كه قبل از تغييراتي كه سال گذشته داده شده بود ديگه از نظر زماني هم دوران خودش را پشت سر گذاشته و پيشنهاد ميكنم اين قبيل مطالب را هم از سايت برداريد
يه پيشنهاد ديگه دارم كه براي بهتر شدن و زودتر انجام شدن اين موضوع دسترسي حذف مطالب هركسي رو به خود اون فرد آزاد كنين تا كساني كه ميخواهند كمكي كرده باشند مطالبي كه از نظر خودشون زمانش را از دست داده را حذف كنند.
موفق باشيد |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
keyvan
مدیر تالار موبایل

عضو شده در: 3 شهریور 1385

امتياز: 1435
|
تاریخ: چهارشنبه 27 شهریور 1387 - 03:21 عنوان: |
|
|
سلام به دوستاي خوبم علي و امير.
امير جان پيشنهاد خوبيه ولي يه ايراد هم داره.ممكنه يه نفر خيلي دير به دير به سايت سر بزنه و يا يكي از مطالب خودش رو پاك كنه و بسياري از نظرات مفيد زيرشو بي معني كنه.به نظر من اگه هر كسي در حوزه مديرت خودش پاكسازي كنه كار منظمتر انجام بشه.
و نهايتا به نظرم تالارهايي كه شديدا به خونه تكوني تياز دارن تلالرهاي زيرند...
تالار فيلم و موسيقي...(بايد بررسي بشه فيلم ها و آهنگ هايي كه لينك هاشون خرابه پاك بشن )
اوضاي تالار كامپوتر هم خيلي شبيه تالار فيلم هست
تالار ماهواره هم خيلي خاليه يا كامل خذف بشه يا من نميدونم...!
تالار سایر مباحث نيز نياز به بررسي زياد و صرف حوصله داره. _________________ زنده بودن رفت و آمد نفسهايمان نيست.بلكه آن لحظاتيست كه نفس را در سينه حبس ميكند.
قوانين سايت |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

عضو شده در: 1 تیر 1385

امتياز: 1014
|
تاریخ: چهارشنبه 27 شهریور 1387 - 23:01 عنوان: |
|
|
سلام
کیوان یه آش شله قلمکاری واست درست کردم که بیا و ببین . هر چند از تاپیکای جدیدت که دم دستم اومدم با هم ادغام کردم حالا موضوعش بهم ربط داره یا نه بماند. خواستی شاکی بشی یه خبری بهم بده |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
|